Haarwerk, pruik en/of haarstuk?

Haarwerken, pruik en/of haarstukken worden vaak toegepast bij bijvoorbeeld een chemotherapie, waarbij het haar (tijdelijk) uitvalt. 
De haarwortels zijn tijdens de behandeling nog wel gezond en groeien na de chemotherapie vanzelf weer aan. In de periode tijdens en/of na de chemokuur, wordt er vaak gekozen voor een haarwerk.

Als u van tevoren al informatie wil, dan kan dat natuurlijk! Wij geven u graag advies over het proces.
Het dragen van een haarwerk of pruik belemmert het groeiproces van uw haar overigens niet, het zorgt er zelf voor dat het groeiproces versnelt kan ontwikkelen.

Ook voor andere oorzaken worden er gekozen voor haarwerken of haaraanvullingen. 
De een gebruikt het haarwerk voor een fysieke reden, de ander voor een cosmetische reden. De een wil de (lokale) kaalheid maskeren, de ander gebruikt het haarwerk of pruik als een modieus middel. De reden maakt niet uit, wij staan voor u klaar!

Wilt u een ‘Intakegesprek’ inplannen? 

Kwaliteit van onze haarwerken en haarstukken

Onze haarwerken, pruiken en haarstukken zijn van een prachtig en natuurlijke kwaliteit en hebben een passend draagcomfort. We hebben ze in allerlei verschillende kleuren en lengtes.
De haarwerken zijn er in allerlei prijsklassen. Deze kosten hangen af wat het type, model haar en de kwaliteit (eisen). Afhankelijk van uw wensen en keuze stellen wij een offerte op. 

Deze offerte stellen wij vrijblijvend en gratis na een ‘intakegesprek’.
Wanneer uw een haarwerk, pruik of haarstuk op medische indicatie aanschaft, kunt u via uw zorgverzekering in aanmerking komen voor een basisvergoeding, in 2020 is dit €443,-. 
Met een aanvullende verzekering krijgt u vaak een extra vergoeding. Meer informatie over de mogelijkheden voor een vergoeding is te verkrijgen bij uw zorgverzekeraar.

‘Welke aanleidingen er ook zijn, voor ieder maken wij een passende oplossing!’

Woont u in Flevoland, Friesland of Overijssel en bent u opzoek naar professionele haarwerk, pruik of haarstuk?

Dan bent u bij TipTop Hair & Care op het juiste adres! 
Wij bieden altijd maatwerk en staan we graag voor u klaar!