Vandaag, precies 10 jaar geleden, trokken Henrieke en Miranda de stoute schoenen aan en TipTop Hairstyling was een feit!

We zijn begonnen met z’n tweeën in een prachtig mooi pand (foto 1) op het Kerkplein 10, maar groeide al snel uit ons jasje!
Daarom zijn we in 2012 naar een groter pand verhuisd (foto 2), Kerkplein 10A. Bij deze keuze kwam ook personeel om de hoek kijken. Door deze ontwikkeling mochten wij groeien als ondernemers.

We willen de verwachtingen van jou als klant blijven overtreffen! Dit doen we door goed naar je te luisteren en met de nieuwste trends mee te gaan. Op basis hiervan geven we je een advies om tot het beste resultaat te komen. Samen met ons team willen we jou een beleving geven!

Samen met het team mochten we verder groeien naar 2016. Een nieuwe uitdaging, huisstijl en locatie , die nog beter aansluit op die beleving! Een prachtig pand (foto 3) aan de Molenberg 13 te Vollenhove. Het is een plek geworden waar je even helemaal kunt ontspannen en thuis mag voelen.

Er miste iets in ons kapsalon concept. Daarom hebben we sinds 2018 opnieuw geïnvesteerd. Waardevolle kennis en kunde over haarwerken (pruiken), haarstukken en haarproblemen. Daarbij een certificatie gekregen van de ANKO, als erkend haarwerk specialist. Bij deze kennis hoorde ook een nieuwe ruimte, een aparte ruimte in de kapsalon waar we mensen helpen met haarwerken en/of haarstukken. Ook voor mensen die haar en/of hoofdhuid problemen hebben.

Per februari 2020 hebben we een tweede locatie in Emmeloord geopend, voor al onze diensten (foto 4). Wij willen in Emmeloord en omstreke onze diensten (op afspraak) aanbieden, omdat we maatwerk leveren. Geen klant is hetzelfde en heeft andere verwachtingen en wensen.

Uit die passie is TipTop Hair & Care geboren.
TipTop Hair & Care staat voor:  ‘Professionele zorg voor mannen, vrouwen en kinderen met (tijdelijke) haaruitval, dun haar en slechte haarkwaliteit’. 
Deze stap is voor ons heel waardevol omdat het aansluit op onze missie en passie, om mensen te helpen in onze maatschappij.

We willen iedereen bedanken, die om wat voor reden dan ook de afgelopen 10 jaar met ons mee heeft gelopen.
Natuurlijk bedanken wij een ieder voor het vertrouwen in ons!Woont u in Flevoland, Friesland of Overijssel en bent u op zoek naar een professionele kapper of erkend haarwerk specialist?

Dan bent u bij TipTop Hairstyling op het juiste adres!
Wij bieden altijd maatwerk en staan graag voor u klaar!