Onze kapsalon én haarwerksalon is gelegen midden in het centrum van het pittoreske Vollenhove te Overijssel. 
U kunt bij ons terecht voor knippen en kleuren, voor verzorgingsproducten en make-up. Onze Top stylisten zijn gespecialiseerd in het maken van de mooiste kleuren. 

Ook kunt u terecht bij onze haarwerk specialisten met uw haar- en/of hoofdhuid problemen.
Laat u dan (vrijblijvend) adviseren op het gebied van haarwerken (pruiken) of haarstukken. Deze diensten bieden wij aan op afspraak!
TipTop Hairstyling is aangesloten bij de ANKO, de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie, sectie haarwerken. 

We vinden het erg belangrijk om met de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen mee te gaan en kwaliteit te blijven bieden, om het helemaal naar uw zin te maken. 
Omdat kwaliteit voor ons centraal staat werken wij alleen met haarproducten van MatrixL’oreal en Redken. Voor make-up hebben wij voor Pupa Milano gekozen. 
Daarnaast werken we met de producten zoals Mediceuticals, die speciaal (dermatologisch) voor haar- en hoofdhuidproblemen is ontworpen. 
Voor de verzorgingsproducten gebruiken wij Marc Inbane.

Wij volgen regelmatig cursussen, opleidingen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends, nieuwste ontwikkelingen en kleurtechnieken. 

Samen met ons team geven we u graag een persoonlijk advies en een ultiem haar beleving, om het helemaal naar uw wens te maken. 

Wij staan voor u klaar, zien u graag en zorgen dat u TipTop de deur uit gaat!