Onze salon!

In 2010 hebben wij, Henrieke Heite en Miranda Volkerink, de stoute schoenen aangetrokken en zijn we samen een onderneming gestart. En wat voor één, namelijk onze eigen salon TipTop Hairstyling! We werkten voor die tijd bij dezelfde salon en liepen er steeds vaker tegenaan dat we niet onze eigen ideeën tot uiting konden brengen. We hadden allebei het gevoel dat we meer uit onszelf konden halen en zijn dan ook samen deze ultieme droom gestart.

De Start

De eerste jaren hebben we met zijn tweeën de salon gedraaid in een relatief klein pand in Vollenhove. Dit ging heel erg goed, want wij vullen elkaar aan en hebben dezelfde gedachten over de ontwikkeling van onze onderneming. Zo hebben we bijvoorbeeld veel activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan open dagen, verwen-/welnessdagen, modeshows en happenings rondom het jaarlijkse corso. Soms ook samen met andere ondernemers. Daardoor hebben we een hecht lokaal netwerk opgebouwd. Onze klantenkring van de kapsalon komt voornamelijk uit Vollenhove, Sint Jansklooster, Zwartsluis, Wanneperveen, Genemuiden, Nijeveen, Giethoorn en Meppel. Maar ook uit de omliggende dorpen in de Noordoostpolder zoals Emmeloord, Urk, Ens, Marknesse en Luttelgeest. U bent dus van harte welkom in onze kapsalon.

De Groei

Op een gegeven moment groeiden we uit ons jasje en zijn we in 2012 naar een groter pand in Vollenhove verhuisd. Ook hebben we toen personeel aangenomen. Dat was best een spannende stap. We waren gewend om met zijn tweeën te werken en ineens kwam het ook aan op onze leidinggevende skills. Door middel van cursussen, opleidingen en trainingen werken we aan onze persoonlijke ontwikkeling. Ook verbreden we hiermee ons netwerk doordat je met collega-salons in contact komt. Dat geldt niet alleen voor ons, maar ook voor ons personeel. We vinden het belangrijk dat zij zichzelf óók ontwikkelen en mee kunnen gaan in de beweging die wij maken. 

De Verwachting

We willen de verwachtingen van jou als klant blijven overtreffen! Dit doen we door goed naar je te luisteren en met de nieuwste trends mee te gaan. Op basis hiervan geven we je een advies om tot het beste resultaat te komen. Samen met ons team willen we jou een beleving geven! Onze nieuwe salon, die begin augustus 2016 geopend is, sluit nog beter bij die beleving aan. We zijn veranderd van locatie, logo en kleuren. De salon is eigentijds ingericht en we willen daarmee rust uitstralen. We hopen dat het een plek voor je is waar je even helemaal kunt ontspannen en thuis voelt.

De Toekomst

Wij willen vooruitstrevend en innovatief zijn, altijd (onder)zoekend naar ontwikkeling en verbetering.
De beleving was in onze ogen nog niet compleet. Er miste iets in ons kapsalon concept. Sinds 2018 hebben wij opnieuw geïnvesteerd, in waardevolle kennis over haarwerken. In onze kapsalon hebben wij sinds 2018 een speciale ruimte kunnen realiseren, die gericht is op het helpen van mensen met haarwerken en/of haarstukken. Ook voor mensen die haar en/of hoofdhuid problematiek.

Wij willen in Flevoland, Friesland en Overijssel* onze haarwerk diensten (op afspraak) aanbieden, omdat we maatwerk en zorg leveren. Geen klant is hetzelfde en heeft andere verwachtingen en wensen. 

*U kunt dan denken aan Urk, Kraggenburg, Luttelgeest, Kuinre, Marknesse, Nagele, Rutten, Oldemarkt, Staphorst, Steenwijk, Hoogeveen en omstreken. Maar ook Lelystad, Dronten, Kampen, Zwolle, Hasselt, Harderwijk, Lemmer, Joure, Sneek en Heerenveen. 
Zoekt u dus een haarwerk specialist in Overijssel, Flevoland of Friesland? Dan bent u bij ons op het goede adres!

Deze stap is voor ons heel waardevol omdat het aansluit op onze missie en passie, om zorg te leveren en mensen te helpen in onze maatschappij.