De producten van Matrix kenmerken zich door hun eenvoud, effectiviteit en toegankelijkheid, zowel in gebruik als qua prijs. Innovatie, duurzaamheid en resultaat zijn zeer belangrijk bij de ontwikkeling van de producten en Matrix is nog altijd een trendsetter binnen de kappersbranche.

Wij bieden de volgende producten van Matrix aan:

Haarverzorging Biolage

Ervaar de unieke verzorging van Biolage. De complete lijn van natuurlijke producten biedt een oplossing voor praktisch elk haartype en elke haarbehoefte. Gemakkelijk in gebruik en altijd een perfect eindresultaat. De heerlijke, milde texturen gecombineerd met de frisse geuren creƫren keer op keer een ware wellnessbeleving.

Haarverzorging Total Results

Een doorbraak in professionele haarverzorging met 5 gespecialiseerde, maar toegankelijke systemen die voor elke haarbehoefte een passende oplossing bieden, zowel in de salon als thuis. High-performance producten voor een aantrekkelijke prijs. Elke dag een perfecte salonlook. Gemakkelijk, snel en voordelig.

Styling Design Pulse

Give your style a pulse.

Een trendsettende collectie stylingproducten met voor elk haartype en elke coupe het juiste product, van strak en modern tot casual en glamourous.

Styling Vavoom

De moderne styling- en finishinglijn voor glamoureuze, volumineuze rode-loperlooks. Meng de producten voor sexy looks in een handomdraai.