Zoekt u een kapper in de regio Vollenhove?

Bent u opzoek naar een professionele kapper in de omgeving van Vollenhove in Overijssel of Emmeloord in Flevoland, die een persoonlijk advies geeft en waar u een ultiem haarbeleving kunt ervaren?

Dan is TipTop Hairstyling dé kapper voor u!

Op basis van uw wensen geven we u altijd een persoonlijk advies, om tot het beste resultaat te komen.
Dit komt omdat we weten wat de laatste trends zijn en hierin vooruitstrevend willen blijven. Om kwaliteit te blijven bieden werken we alleen met top producten van MatrixL’oreal en Redken.

Voor make-up hebben wij Pupa Milano, hét make-up merk! Daarnaast ook met de producten zoals Mediceuticals, speciaal voor haar- en hoofdhuid problemen. En Marc Inbane, luxe verzorgingsproducten zonder toevoegingen.

Het team bestaat uit een bonte mix van vakkundige professionals, met ieder zijn eigen kwaliteiten. Onze TOP stylisten zijn gespecialiseerd in het maken van de mooiste kleuren. 

We geven een uitgebreid kleuradvies en helpen u graag met de keuze voor de juiste kleur. Naast onze expertise bieden we een enorme variëteit aan kleurtechnieken aan. De kleuren maken we voor u op maat, niet alleen wat past bij uw type haar en huid, maar ook die aansluiten op de trends.

U kunt bij elke behandeling genieten van een lekker bakje koffie of thee van het huis, met iets lekkers erbij. We hopen dat het een plek voor u is waar u even helemaal kunt ontspannen en thuis voelt.

Wij staan voor u klaar, zien u graag in onze salon en zorgen dat u TipTop de deur uit gaat!