'Haarverlies krijgen overkomt je, met haarverlies blijven lopen is een keuze!'

We zijn geen doorsnee kapsalon, maar zijn gespecialiseerd in Haarwerken, Pruiken en Haarstukken. Ook kunt u voor uw haar- of hoofdhuid problemen bij ons terecht. Uw wensen staan centraal.

Een advies gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend! 

‘Één op de vier mensen in Nederland hebben haar- of hoofdhuid problemen. Het hebben van een haar- of hoofdhuid probleem is voor zowel vrouwen als mannen een onderwerp waar nog een groot taboe op rust. Dit geld ook voor het dragen van een haarwerk, pruik of haarstuk .Er wordt nauwelijks over gesproken omdat er vaak schaamte op zit.’ aldus Miranda en Henrieke. 

Sinds 2018 zijn Miranda en Henrieke erkend en gecertificeerd ANKO haarwerkspecialist.
Elke behandeling staat wij voor u klaar en hopen dat u zich op uw gemak voelt.
Op basis van uw wensen geven we u een persoonlijk advies, om tot het beste resultaat te komen.

Wilt u meer informatie?
Dan plannen we eerst een kosteloos en vrijblijvend advies gesprek. Dit kan al binnen 5 werkdagen! Tijdens dit gesprek brengen we precies in kaart welke mogelijkheden er voor u zijn en zijn we er voor uw vragen.
Lees hier meer over een advies / intake gesprek.

In de kapsalon in Vollenhove hebben we een aparte haarwerk ruimte kunnen realiseren, waar we u graag willen verwelkomen. Een aanmeet punt met een rustige ambiance, waar u in privé uw haarproblemen kunt bespreken. Daar nemen onze haarwerkspecialisten uitgebreid de tijd om alle keuze’s door te bespreken.

Heeft u haar- of hoofdhuid problemen? Wij werken met een speciale scoop en kunnen uw hoofdhuid 200 keer vergroten. Zo kunnen we de juiste behandeling, die bij u past, in werking zetten.

We kijken samen met u welke oplossingen we voor uw wensen en verwachtingen kunnen realiseren.

Omdat we centraal gevestigd zitten, zijn we inmiddels actief in omgeving van Overijssel, Flevoland en Zuid-West Friesland. 

Kunt u ons niet bezoeken?

We werken ambulant, wat betekend dat we ook bij u thuis komen of in het ziekenhuis. Uiteraard nemen we hiervoor geen kosten in rekening. 

Wilt u meer informatie of een advies gesprek inplannen?
Laat het dan weten via het onderstaande contact formulier of bel ons via het speciale haarwerk telefoon nummer.

TipTop Hair & Care staat voor...

'Professionele zorg voor mannen, vrouwen en kinderen met (tijdelijk) haaruitval, dun of slecht haarkwaliteit of haarverlies.'