TipTop Hair & Care

'Een Totaal Concept.'

Mensen die een haarwerk of haarstuk nodig hebben zijn bij ons in goede handen want dat is onze specialiteit! Al jaren leveren wij prachtige natuurlijke haarwerken en haarstukken, met de beste kwaliteit en draagcomfort. Echt vakmanschap!

U krijgt altijd eerst vrijblijvend een kosteloos advies/intake gesprek, om de mogelijkheden te bespreken. Dit is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Sommige hebben een complete haarwerk nodig, waar andere alleen een bepaald gedeelte. Haarverlies kent verschillende oorzaken en vormen, denk aan hormonen, medicijn gebruik of bij gebruik van chemotherapie of bestraling. Maar ook erfelijke aanleg, allergieën, brandwonden, stress of alopecia of andere huidziekten.  

Wanneer een haarwerk of haarstuk?

In sommige vormen is het haarverlies van tijdelijke aard, maar soms kan het permanent zijn. Onze haarwerkspecialisten zijn bekend met alle oorzaken en gevolgen van minder haar, slecht haar of geen haar. 

Sommige gebruiken een haarwerk voor een fysieke reden, bij bijv. ziekte of haaruitval. De ander voor een cosmetische reden, zoals (lokale) kaalheid maskeren of als een modieus middel. 
De reden maakt niet uit, wij staan voor u klaar! 

Chemotherapie of Bestraling

Bij chemotherapie wordt, wanneer het haar uitvalt, een haarwerk of haarstuk geadviseerd. Mocht u van te voren al informatie willen, dan kan dat.
Wij geven u graag advies over het proces. 

De haarwortels zijn tijdens de chemotherapie nog wel gezond en groeien na de behandeling vanzelf weer aan. Het dragen van een haarwerk of pruik belemmert het groeiproces van uw haar overigens niet, het zorgt er zelf voor dat het groeiproces versnelt kan ontwikkelen.

Kwaliteit van onze haarwerken, pruiken en haarstukken

Onze haarwerken, pruiken en haarstukken zijn van een prachtig en natuurlijke kwaliteit en hebben een passend draagcomfort. We hebben ze in allerlei verschillende kleuren en lengtes.
De haarwerken zijn er in allerlei prijsklassen. Deze kosten hangen af wat het type, model haar en de kwaliteit (eisen). Afhankelijk van uw wensen en keuze stellen wij een offerte op na een advies / intakegesprek. 

Vergoedingen

Wanneer uw een haarwerk, pruik of haarstuk op medische indicatie aanschaft, kunt u via uw zorgverzekering in aanmerking komen voor een basisvergoeding, in 2022 is dit €457,50. 
Met een aanvullende verzekering krijgt u vaak een extra vergoeding. Meer informatie over de mogelijkheden voor een vergoeding is te verkrijgen bij uw zorgverzekeraar.

De vergoeding van uw zorgverzekeraar declareren wij voor u. Ontzorgen is ons vak! Als erkend haarwerk leverancier werken wij met alle zorgverzekeraars samen. 

Kunt u ons niet bezoeken?

Dan bieden wij de extra service aan om naar u te komen. We werken ambulant, wat betekend dat we ook bij u thuis komen of in het ziekenhuis. Uiteraard nemen we hiervoor geen kosten in rekening. 

Wilt u meer informatie of een advies gesprek inplannen?
Laat het dan weten via het onderstaande contact formulier of bel ons via het speciale haarwerk telefoon nummer.

ANKO haarwerk specialist
TipTop Hair & Care is aangesloten en erkend lid bij de ANKO, de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie, sectie haarwerken.