TipTop Hair & Care staat voor: 

‘Professionele zorg voor mannen, vrouwen en kinderen met (tijdelijke) haaruitval, dun en slecht haarkwaliteit of bij haarverlies van chemotherapie’. 

U kunt bij ons terecht voor uw haarwerken (pruiken), haarstukken en/of haar- of hoofdhuid problemen.

Eén op de vier mensen in Nederland hebben haar of hoofdhuid problemen.
Het hebben van een haar- of hoofdhuid probleem, of het dragen van een haarwerk, haarstuk of pruik is, voor zowel vrouwen als mannen, een onderwerp waar nog een groot taboe op rust. Er wordt nauwelijks over gesproken, omdat er vaak schaamte op zit.

In de kapsalon in Vollenhove hebben we een aparte haarwerk ruimte kunnen realiseren, waar we u graag willen verwelkomen. Met een rustige ambiance, waar u in privé uw haarproblemen kunt bespreken.
In Emmeloord hebben we een haarwerksalon met een unieke en persoonlijke ruimte, waar we kijken welke oplossingen we voor uw wensen en verwachtingen kunnen realiseren.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk advies/intake gesprek. Dit kan al binnen 5 werkdagen. In het advies gesprek bespreken we de verschillende mogelijkheden, de vragen die u heeft en de vervolg stappen. Deze is altijd vrijblijvend en gratis.

Kunt u ons niet bezoeken?
Dan bieden wij de extra service aan om naar u te komen. Dit kan ook in uw ziekenhuis.
Uiteraard nemen we hiervoor geen kosten in rekening
.

Wanneer uw een haarwerk (pruik) of haarstuk op medische indicatie aanschaft, kunt u via uw zorgverzekering in aanmerking komen voor een basisvergoeding.
Met een aanvullende verzekering krijgt u vaak een extra vergoeding. Meer informatie over de mogelijkheden voor een vergoeding is te verkrijgen bij uw zorgverzekeraar.

TipTop Hair & Care is aangesloten en erkend lid bij de ANKO, de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie, sectie haarwerken.

‘Welke aanleidingen er ook zijn, voor ieder maken wij een passende oplossing!’