Advies / Intake gesprek

Stap 1: Advies

In een vrijblijvend en kosteloos advies gesprek willen we graag met u kennismaken. We gaan kijken naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Deze staan centraal. Samen kijken we naar uw eigen haarkleur en uw gezichtsvorm, daarna geven we advies over het haarwerk, pruik of haarstuk. 

Kiest u voor confectie haarwerk, dan wordt er kosteloos een zichtzending besteld. Dit kunnen een aantal haarwerken zijn, die bij uw wensen passen. Zo kunt u verschillende haarwerken bekijken en kijken welke het beste aansluit bij u. Indien nodig personaliseren wij het haarwerk tot het gewenste model. 

Wij vertellen tijdens het advies / intake gesprek over alle opties en mogelijkheden. Daarom nemen wij ook de tijd die hiervoor nodig is. 
Heeft u een verwijsbrief van het ziekenhuis? Neem deze graag mee naar het intakegesprek. 

Als u tengevolge van een chemotherapie een haarwerk, pruik of haarstuk nodig heeft, adviseren wij u ruim voor het begin van de behandeling een afspraak te maken.

Wij kunnen dan samen met u alvast een keuze maken welk haarwerk het beste bij u past.

Stap 2: Afspraak om te passen

Het gekozen haarwerk, pruik of haarstuk komt u passen. Wellicht maakt u een keuze en/of zijn er nog aanpassingen nodig. Uw haarwerk, pruik of haarstuk wordt hierna op maat gemaakt en aangepast aan uw persoonlijke wensen. 

We bespreken met u de levertijd, garantie en de voorwaarden van het gekozen haarwerk. Dit gebeurt allemaal volgens de ANKO, sectie haarweken regels.

In overleg kan er direct of binnen 2 – 5 werkdagen geleverd worden. De mogelijkheid voor reserveren van een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken is mogelijk.

Stap 3: Levering

De levering van uw haarwerk is binnen. Na het passen krijgt u de instructie hoe u uw haarwerk, pruik of haarstuk het beste kan verzorgen en onderhouden. 

Wij leggen ook uit hoe u uw haarwerk kan opzetten en verzorgen. Wij willen u de mogelijkheid geven wanneer het zelf niet lukt u altijd een beroep op ons kunt doen. 

Wij nemen na ca.14 dagen contact met u op hoe het met u en uw haarwerk gaat. Ook ontvangt u een klanttevredenheidsonderzoek van ons.
Hier hechten wij veel waarde aan omdat wij graag voor u klaar staan.

Heeft u een klacht?
Neem dan contact op met ons.