Stap 1: Advies / Intake gesprek

In het intakegesprek willen we graag met u kennismaken. We gaan kijken naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Deze staan centraal. Samen kijken wij naar uw eigen haarkleur, uw gezichtsvorm en het haarwerk, pruik of haarstuk model. 

Kiest u voor confectie haarwerk, dan wordt er kosteloos een zichtzending besteld. Dit kunnen een aantal haarwerken zijn, die bij uw wensen past. Zo kunt u verschillende haarwerken bekijken en kijken welke het beste aansluit op uw wensen. Indien nodig personaliseren wij het haarwerk tot het gewenste model. 

Wij vertellen tijdens het advies / intake gesprek over alle opties en mogelijkheden. Daarom nemen wij ook de tijd die hiervoor nodig is. 
Heeft u een verwijsbrief van het ziekenhuis? Neem deze graag mee naar het intakegesprek. 

Als u tengevolge van een chemotherapie een haarwerk of pruik nodig heeft, adviseren wij u ruim voor het begin van de chemokuur een afspraak te maken.
Wij kunnen dan samen met u alvast een keuze maken welke haarwerk goed bij u zal passen.


Stap 2: Afspraak om te passen

Het gekozen haarwerk komt u passen. Wellicht maakt u een keuze en/of is er nog een aanpassing nodig. Uw haarwerk, pruik of haarstuk wordt hierna op maat gemaakt en aangepast aan uw persoonlijke wensen. 

We bespreken met u de levertijd, garantie en de voorwaarden van het gekozen haarwerk. Dit gebeurt allemaal volgens de ANKO, sectie haarweken regels.

In overleg kan er direct of binnen 2 – 5 werkdagen geleverd worden. De mogelijkheid voor reserveren van een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken is mogelijk.


Stap 3: Levering

De levering van uw haarwerk is binnen. Na het passen krijgt u de instructie hoe u uw haarwerk, pruik of haarstuk het beste kan verzorgen en onderhouden. 

Wij leggen ook uit hoe u uw haarwerk kan opzetten. Wij willen u de mogelijkheid geven wanneer het zelf niet lukt u altijd een beroep op ons kunt doen. 

Wij nemen na ca.14 dagen contact met u op hoe het met u en uw haarwerk gaat. Ook ontvangt u een klanttevredenheidsonderzoek van ons.
Hier hechten wij veel waarde aan omdat wij graag voor u klaar staan.

Heeft u een klacht?
Neem dan contact op met ons.