Werkwijze haarwerken

Wij staan graag voor u klaar, omdat wij persoonlijke aandacht en tijd heel erg belangrijk vinden.
Als u telefonisch contact met ons op neemt, krijgt u informatie over de mogelijkheden die er zijn.
Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing.
Na het telefonisch gesprek plannen we binnen 5 werkdagen een intakegesprek in. Deze is altijd vrijblijvend en gratis.

Wanneer uw een haarwerk of haarstuk op medische indicatie aanschaft, kunt u via uw zorgverzekering in aanmerking komen voor een basisvergoeding. 
Met een aanvullende verzekering krijgt u vaak een extra vergoeding. 
Meer informatie over de mogelijkheden voor een vergoeding is te verkrijgen bij uw zorgverzekeraar.

Als u tengevolge van een chemotherapie een haarwerk of pruik nodig heeft, adviseren wij u ruim voor het begin van de kuur een afspraak te maken. Wij kunnen dan samen met u alvast een keuze maken welke haarwerk goed bij u zal passen.

Wij vinden het belangrijk dat u zichzelf kan zijn en zich prettig voelt bij ons.

Lees hier ‘Wanneer een haarwerk en/of haarstuk?’.

Stap 1: Intake gesprek

In het intakegesprek willen we graag met u kennismaken. We gaan kijken naar uw persoonlijke wensen. Deze staan centraal. Samen kijken wij naar uw eigen haarkleur, uw gezichtsvorm en het haarwerk model. 

Kiest u voor confectie haarwerk, dan wordt er kosteloos een zichtzending besteld. Dit kunnen een aantal haarwerken zijn, die bij uw wensen past. Zo kunt u verschillende haarwerken bekijken en kijken welke het beste aansluit op uw wensen. Indien nodig personaliseren wij het haarwerk tot het gewenste model. 

Wij vertellen tijdens het intakegesprek over alle opties. Daarom nemen wij ook de tijd die hiervoor nodig is. 
Heeft u een verwijsbrief van het ziekenhuis? Neem deze graag mee naar het intakegesprek. 

Stap 2: Afspraak om te passen

Het gekozen haarwerk komt u passen. Wellicht maakt u een keuze en/of is er nog een aanpassing nodig. Uw haarwerk wordt hierna op maat gemaakt en aangepast aan uw persoonlijke wensen. 

We bespreken met u de levertijd, garantie en de voorwaarden van het gekozen haarwerk. Dit gebeurt allemaal volgens de ANKO-regels.

In overleg kan er direct of binnen 2 werkdagen geleverd worden. Levertijd van maatwerk haarwerk is 12 weken. De mogelijkheid voor reserveren van een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken is mogelijk.

Stap 3: Levering

De levering van uw haarwerk is binnen. Na het passen krijgt u de instructie hoe u uw haarwerk het beste kan verzorgen en onderhouden. 

Wij leggen ook uit hoe u uw haarwerk kan opzetten. Wij willen u de mogelijkheid geven wanneer het zelf niet lukt u altijd een beroep op ons kunt doen. 

U krijgt van ons een gratis tegoedbon voor een (eenmalige) nazorg behandeling.

Wij nemen na 14 dagen contact met u op hoe het met u en uw haarwerk gaat. Ook ontvangt u een klanttevredenheidsonderzoek van ons. Hier hechten wij veel waarde aan omdat wij graag voor u klaar staan.

Heeft u een klacht?
Neem dan contact op met ons.