Stap 1: Intake gesprek

In het intakegesprek willen we graag met u kennismaken. We gaan kijken naar uw persoonlijke wensen. Deze staan centraal. Samen kijken wij naar uw eigen haarkleur, uw gezichtsvorm en het haarwerk model. 

Kiest u voor confectie haarwerk, dan wordt er kosteloos een zichtzending besteld. Dit kunnen een aantal haarwerken zijn, die bij uw wensen past. Zo kunt u verschillende haarwerken bekijken en kijken welke het beste aansluit op uw wensen. Indien nodig personaliseren wij het haarwerk tot het gewenste model. 

Wij vertellen tijdens het intakegesprek over alle opties. Daarom nemen wij ook de tijd die hiervoor nodig is. 
Heeft u een verwijsbrief van het ziekenhuis? Neem deze graag mee naar het intakegesprek. 

Stap 2: Afspraak om te passen

Het gekozen haarwerk komt u passen. Wellicht maakt u een keuze en/of is er nog een aanpassing nodig. Uw haarwerk wordt hierna op maat gemaakt en aangepast aan uw persoonlijke wensen. 

We bespreken met u de levertijd, garantie en de voorwaarden van het gekozen haarwerk. Dit gebeurt allemaal volgens de ANKO-regels.

In overleg kan er direct of binnen 2 werkdagen geleverd worden. Levertijd van maatwerk haarwerk is 12 weken. De mogelijkheid voor reserveren van een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken is mogelijk.

Stap 3: Levering

De levering van uw haarwerk is binnen. Na het passen krijgt u de instructie hoe u uw haarwerk het beste kan verzorgen en onderhouden. 

Wij leggen ook uit hoe u uw haarwerk kan opzetten. Wij willen u de mogelijkheid geven wanneer het zelf niet lukt u altijd een beroep op ons kunt doen. 

Wij nemen na 14 dagen contact met u op hoe het met u en uw haarwerk gaat. Ook ontvangt u een klanttevredenheidsonderzoek van ons. Hier hechten wij veel waarde aan omdat wij graag voor u klaar staan.

Heeft u een klacht?
Neem dan contact op met ons.