Haarwerken

Haarwerken

TipTop Hair & Care, professionele zorg voor mannen en vrouwen met (tijdelijke) haaruitval, dun haar en slechte haarkwaliteit. Haarverlies kent verschillende oorzaken zoals door hormonen, medicijngebruik of chemotherapie is vaak van tijdelijke aard. Bij alopecia (pleksgewijs of algeheel) kan het tijdelijk en soms permanent zijn.

Klik hier om naar Werkwijze gaan.

Onze haarwerkspecialisten zijn bekend met alle oorzaken en gevolgen. Zij herkennen de oorzaken, weten welke oplossingen voor u geschikt zijn en waar zij rekening mee moeten houden. Tevens zijn onze haarwerkspecialisten bijzonder goed in het behandelen van weinig haar, slecht haar en het creëren van groei in volume.

De bekendste oorzaak is erfelijke aanleg, maar ook met onder andere;

  • Allergie
  • Chemotherapie
  • Hormonale afwijkingen
  • Huidziekten
  • Gebruik van medicatie
  • Verbrandingen / Brandwonden
  • Stress

Haarwerken wordt vaak toegepast bij bijvoorbeeld een chemotherapie, waarbij het haar tijdelijk uitvalt. De haarwortels zijn dan nog wel gezond en groeien na de chemotherapie vanzelf weer aan. In periode van kaalheid, tijdens en na de chemokuur, wordt er vaak gekozen voor een haarwerk.

Ook voor andere oorzaken die lijden tot kaalheid wordt er gekozen voor een haarwerk of haaraanvullingen. De één gebruikt het haarwerk voor een fysieke oorzaak, de ander voor een cosmetische oorzaken. De één wil de (lokale) kaalheid maskeren, de ander gebruikt het haarwerk als een modieus middel.
Het dragen van een haarwerk belemmert het groeiproces van uw haar overigens niet, het zorgt er zelfs voor dat dit proces zich versnelt kan ontwikkelen.

‘Welke aanleidingen er mag zijn, voor ieder maken wij een passende oplossing!’

Onze haarwerken zijn van prachtige-, natuurlijke kwaliteiten en hebben een goede draagcomfort.

Haarwerken zijn er in allerlei prijsklassen. Deze kosten hangen af van het type-, model haar en de kwaliteit(eisen). Afhankelijk van uw wensen en keuze stellen wij een offerte op.
Dit doen wij vrijblijvend en gratis in een intakegesprek.

Wanneer uw haarwerk op medische indicatie wordt aangeschaft, kunt u via uw zorgverzekering in aanmerking komen voor een basisvergoeding. Met een aanvullende verzekering krijgt u vaak een extra vergoeding. Dit wordt direct in mindering gebracht op uw aankoopbedrag van het haarwerk. Meer informatie over de mogelijkheden voor een vergoeding is te verkrijgen bij uw zorgverzekeraar.

Klik hier om naar Werkwijze gaan.